Elsősorban három témát érintenek kézműves termékeink.

Virágfalakat, talpakon álló rendkívüli méretű óriásvirágokat, és kis méretű virágokból élethű virágdíszeket, kitűzőket, csatokat, egyéb kiegészítőket készítünk. Termékeink papírból és környezetbarát selyemgumiból készülnek.

Óriásvirágok

Talpon álló virágainkkal jelenleg még egyedülállóak vagyunk Magyarországon. A hatalmas szépségek minden megjelenésünkkor csodálatot ébresztenek az emberekben, mivel különösen ízléses és élethű látványt nyújtanak. Talpas virágainkat igény esetén exclusive kivitelben selyemgumiból is el tudjuk készíteni, ezáltal vízállóságot tudunk biztosítani. A talpas virágok megvásárolhatók, és bérelhetők is rendezvényekre.

Virágfalak, Installációk

Virágfalunk alapmérete 100×180 cm. Ezek a blokkok egymással sorolhatók, variálhatók, ív alakban is felállíthatók. Természetesen ettől eltérő méretben is készítünk, színben és méretben széles a lehetőség. Egyedi igények elkészítéséhez hosszabb időre van szükségünk, ezért kérjük időben jelezzenek. A virágfalak talpas virágokkal még dúsabb, három dimenziós, igazán mennyei látványt nyújtanak. A virágfalakat szintén lehet bérelni és megvásárolni is.

Dekorvirágok

Az élethű virágainkat (kitűzők, asztaldíszek, csatok, koszorúk, stb.) szintén a vásárló igényeinek megfelelően készítjük el. Rendkívül elegáns, kifinomult látványt nyújtanak.

Az Óriásvirág termékeit bátran ajánljuk fotósoknak, rendezvény szervezőknek, művelődési házaknak és színházaknak, kereskedelmi egységeknek, szépségszalonoknak, szállodáknak, magánembereknek. Szépségükkel hozzájárulhatnak társadalmi rendezvények, előadások, esküvők, egyéb családi ünnepek színvonalának, hangulatának emeléséhez.

Galéria

Szerkesztő: Mészáros Tamás

Impresszum

Fotó | Berényi Gábor
Ruha | Vénuszi Hajnal
Grafika | Milán Jesenszky

Modellek
Laboda Szabina | Godó Gabriella | Tóth Viktória